سمعک | آیا شما کاندید استفاده از سمعک هستید؟

آیا شما کاندید استفاده از سمعک هستید؟

هر كس با هر سنی ممكن است دچار كم شنوایی شود، اكثر كاهش شنوایی ها تدریجی می باشد، برای همین شناختن شناسه های كاهش شنوایی كمی دشوار است.

هنگامی كه من در آستانه كم شنوایی قرار دارم ممكن است از دیگران بخواهم كه حرفهایشان را تكرار كنند. یا اینكه صدای تلویزیون را خیلی بلند تر از قبل كنم. وقتی شنوایی به تدریج كم شود، من ممكن است بعضی از صداهای محیطی را فراموش كنم، دنیای اطرافم ساكت تر می شود و متوجه نخواهم شد كه یكسری صداهای معمول روزمره را از دست می دهم: مثل صدای خنده بچه ها، صدای آواز پرنده ها، صدای امواج دریا و ... .

بلی خیر
1 آیا صحبت های اطرافیان خود را به صورت زمزمه و ناواضح می شنوید؟
2 آیا تا به حال به شما گفته اند که باید حرف ها را برای شما چندین بار تکرارکرد؟
3 آیا شنیدن صدای کسی که پشت سر یا بغل دست شماست برای شما دشوار است؟
4 آیا درک کلماتی که به صورت آرام و پچ پچ ادا می شوند برای شما دشوار است؟
5 آیا در شنیدن صداهای بلند مانند صدای موسیقی، آواز پرندگان، صدای کودکان مشکل دارید؟
6 آیا مکالمه در محیط های پر سر و صدا مثل رستوران یا مهمانی برای شما دشوار است؟
7 آیا از معاشرت با دیگران به دلیل نشنیدن صدای آنها خودداری می کنید؟
8 آیا از شما به دفعات خواسته شده تا صدای تلویزیون یا رادیو را کم کنید؟
9 آیا در طی مکالمه تلفنی در شنیدن صدای طرف مقابل مشکل دارید؟
10 آیا در شناسایی جهت صدا دچار مشکل می شوید؟

مشاوره با متخصص شنوایی شناس برای مشاوره سمعک به شما توصیه می شود.

تجربه و شنیده های افراد از سمعک و استفاده از سمعک همیشه مثبت نیست، خیلی از بیماران از اقوام دور و نزدیک راجع به مشکلات سمعک (عموما سمعک های قدیمی) شنیده اند و به سمعک اعتماد لازم را ندارند. این مشکلات ممکن بود "سوت زدن سمعک" یا "بلند بودن صدای سمعک" یا حتی "پیچش صدا در سمعک" باشد. اما امروزه تمام سمعک های دیجیتال قابل تنظیم مطابق با کم شنوایی هر بیمار می باشند و برای اینکه ثابت کنیم که از این قبیل مشکلات در سمعک های دیجیتال جدید وجود ندارد، پیشنهاد استفاده رایگان از سمعک را مطرح کردیم.

پس از اطمینان از اینکه تنها راه حل مشکل کم شنوایی شما سمعک می باشد و پس از آنکه در مورد انواع سمعک مشاوره گرفتید می توانید جهت امتحان سمعک، مدل مورد نظر را انتخاب کرده و به مدت 7 روز استفاده کنید، اگر به هر دلیلی با سمعک انتخاب راحت نبودید آن را بازگردانید و هزیته خود را کامل پس بگیرید.

بهترین سمعک

سمعک ها به دو دسته کلی پشت گوشی و داخل گوشی تقسیم می شوند و همگی آن ها وظیفه تقویت صدا را بر عهده دارند.

تجویز سمعک داخل گوشی یا پشت گوشی به نتیجه آزمایش سنجش شنوایی و میزان افت شنوایی بستگی دارد. تعداد باند و کانال های یک سمعک نشانگر کیفیت صدایی است که سمعک پخش خواهد کرد و مواردی مانند قابلیت وایرلس، قابلیت برنامه ریزی اتوماتیک، قابلیت شارژ، قابلیت اتصال به تلفن همراه و تلویزیون و غیره جزء امکانات جانبی می باشند که همگی در تعیین قیمت سمعک نقش دارند.

انتخاب یک سمعک مناسب از لحاظ ظاهری به میزان افت شنوایی و انتخاب یک سمعک از لحاظ کارایی به سبک زندگی کاربر سمعک بستگی دارد.

با مشاوره رایگان در کلینیک سمعک تهران می توانید مناسب ترین سمعک را شناسایی، انتخاب و تهیه کنید.